Palvelut

”Sinä olet vesi, jota kuuntelen.”

Minua inspiroi etenkin eri tek­nii­koi­den yh­dis­tä­mi­nen asiakaan tai ryhmän tar­vit­se­mak­si koko­nai­suu­dek­si. 

Osaamisen kehittämistä ja elämyksiä

Kou­lu­tuk­sia, val­men­nuk­sia ja oh­jel­ma­pal­ve­lu­ja

Koulutan hoitomenetelmiä omaan ja asiakaskäyttöön mm. Kaustislainen jäsenkorjaus kotikäyttöönKehotietoisuus ja ohjattu oleminenHoitava äänimatkaHoitavan äänen löytöretki ja Miehen intiimihieronta nimikkeiden alla. Koulutuksien ja valmennuksien sisällöistä on mahdollista koostaa myös yksilöllisesti toteutettuja ohjelmapalveluja.

Kun haluat vaikuttaa ympäristöösi

Etähoidot

Yksilöetähoidon lisäksi teen myös tilan, perheen ja yhteisön puhdituksia. Etähoidot tehdään ensisijaisesti kvanttihoidon menetelmin, mutta hyödynnän tarvittaessa myös muita vuosien varrella oppimiani menetelmiä eli toteutus tulee valikoitua tapauksen mukaan. Sovellan siis etähoitojen tekemisessä myös mm. energeettistä jäsenkorjausta ja kehoterapiaa

Vinkki! Etähoidot soveltuvat erinomaisesti toteutettavaksi myös eläimille.

Lempein mahdollinen kivunhoitaja, tehokas unentuoja ja tehokkaasti stressitasoa laskeva 

Ää­ni­hoi­dot

Äänihoito voidaan toteuttaa pelkän shamaanirummun sykkeellä, kris­tal­li­ää­ni­mal­jal­la tai sielunlaululla. Tai voit antaa minulle vapaat kädet toteuttaa intuitiolla sinun tarpeisiisi syntyvä äänimaisema. Toteutan ääni- ja rumpuhoitoja myös ryhmille tilauksesta, minulta voi tilata yksilöllisesti toteutetun hoitoäänitteen ja satunnaisesti keikkailen sie­lun­lau­lu­kon­sert­tien muodossa ympäri Suomen. 

Kun haluat raapaista pintaa syvemmälle

Ke­ho­te­ra­pia

Kehoterapiat auttavat vapautumaan emotionaalisia ja mentaalisia tukoksia äärimmäisen lempeällä tavalla.  Horstmann-tekniikka on kivuton, mutta silti määrätietoinen ote prosessien käynnistämiseen tavalla, joka auttaa myös fyysisissä vaivoissa.  Toisaalta tekniikan avulla muokkautuvat lähes huomaamatta myös asenteet ja sen vuoksi se soveltuu myös henkisestä työskentelystä kiinnostuneille kehollisena menetelmänä. Intuitiivisesti toteutettu kehoterapia voi sisältää kaikkia käytössäni olevia hoitotekniikoita. 

Kun etsit pysyvää muutosta, voimaantumista tai tukea rentoutumiseen

Ener­gia­hoi­dot

Tessan Tech on korkeavärähteinen ja erittäin voimakas fyysisen kehon kautta toteutettava energiahoito (ja kehoterapia), joka muokkaa ihmisen koko olemusta ytimestä käsin vaikuttaen fyysiseen, emotionaaliseen ja mentaaliseen tasoon sekä luonnollisesti myös korkeampiin energeettisiin tasoihin. Suosittelen henkilöille, jotka kokevat olevansa valmiita pysyvään voimakkaampaan muutokseen elämässään. Chakratasapainotus 12+ on itse kehittämäni hoitomuoto, joka tarpeen mukaan joko tasapainotetaan tai aktivoidaan korkeampien energiakeskusten toimintaa. Reiki-hoitoa voi suositella heille, jotka etsivät rentoutumista ja lempeää läsnäoloa kosketuksen välityksellä. 

Kun sinulla on kremppaa ja kramppia

Ke­hol­li­set hoidot

Kaustislainen jäsenkorjaus ja Voice massage ovat erinomaisen tehokkaita itsenäisinä hoitoina, mutta menestyksekkääksi on osoittautunut myös niiden keskinäinen yhdistäminen sekä yhdistäminen kehoterapiaan. Valikoimissa myös rentouttava intialainen pääniheronta.

Itsetuntemuksen kehittämiseen ja elämäsi tienristeyksiin

Tulkinnat

Kirjoitan Viestejä varjoista ja teen intuitiolla sekä selvännäköisyydellä syntyviä kortti- ja oraakkelitulkintoja.

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.