Tulkinnat

Tulkinnat sopivat itsetuntemuksen kehittämiseen sekä ohjaukseksi tilanteisiin, joissa tunnet olevasi oman tilanteesi, ajatustesi, tunteidesi tai vaihtoehtojesi kanssa solmussa. Tulkinta voi olla kuin peili, jonka kautta näet asiat kirkkaammin, jolloin eteenpäin meno helpottuu. Huomioi kuitenkin, että tulkinnat eivät ole ennustuksia eikä tulkinnoissa anneta suoraan vastauksia siihen, mitä sinun tulee tehdä. Vastuu on lopulta aina sinulla ja tämä nimenomaisesti on ihanaa! Sillä et voi valita väärin. Tarvitset vain joskus tukea löytääksesi luottamuksen omiin kykyihisi ja siihen, että sinulla on voima toimia omaksi parhaaksesi ja tehdä parhaimmat valinnat juuri sinulle. Tulkinta voi siten helpottaa sinua löytämään rauha itsesi ja tilanteesi kanssa sekä lopettaa epävarmuuden kierteen. Tulkinnat vahvistavat, eivät horjuta.

Toimitan tulkinnat kirjallisesti tai ääniviestillä. Voit määrittää teeman, johon haluat tulkinnan kohdennettavan. Ilman annettua teemaa tulkinta kohdentuu sinun korkeimman parhaasi mukaan. 

Viesti varjoista

Viesti varjoista tuo näkyväksi sen, mitä olet yrittänyt vältellä näkemästä. Koska varjojesi pelkkä ajatteleminen mikä voi tuoda sinulle jopa epämukavan olon ja olla kasvusi tai onnesi esteenä, viesti varjoista voi olla kuin puhdistava katarsis.

30€

Hoitoäänite

Hoitoäänite ravistelee kehoa, tunteita ja mieltä parantaen ja luoden tilaa kasvulle. Mutta hoitoäänite toimii myös erinomaisena tapana ohittaa ego, pälättävä sekä kriittinen mieli ja kuulla syvempää kumpuavaa viisautta sielun värähtelyn tasolla. Hoitoäänitteiden etuna on myös niiden kyky palvella sinua uudelleen ja uudelleen. Yksilöäänitteen lisäksi tarjolla on kuukausiäänitteet hintaan 10€/kk.

45€

Korttitulkinta

Korttitulkinta muodostuu tarot- ja oraakkelikorttien sekä selväaistein kanavoidun tiedon yhdistelmänä. Korttitulkintaa varten on mahdollista esittää kysymys/kysymyksiä, joihin etsitään näkökulmia tai voit pyytää tekemään yleiskatsauksen asioihin, joihin sinun pitää tässä hetkessä kiinnittää huomiota. Korttitulkinnan hinta laajuden mukaan.

15€/45€/85€

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.