Yksilövalmennukset

Hoitavan äänen valmennus

Tässä yk­si­lö­val­men­nuk­ses­sa voimme keskittyä Hoitavan äänen löytyretki-kurssipäivää tarkemmin sinun yksilöllisiin äänentuoton ja hengityksen ongelmiisi, sinulle soveltuvan itsehoitomenetelmän löytymiseen tai halutessasi pureutua parantavan äänen käyttöön asia­kas­työs­ken­te­lys­sä. Koulutus sisältää val­men­nus­ma­te­ri­aa­lin. Toteutus videoneuvotteluna. 

85€ aloi­tus­val­men­nus, jatko kuluvan ajan mukaan

Miehen intiimihieronta

Tässä vi­deo­neu­vot­te­lu­yh­tey­del­lä toteutettavassa etäkoulutuksessa opit miehen intiimialueen hieronnan perusotteita, anatomiaa ja fysiologiaa sekä vinkkejä psykologiseen virtittämiseen.

Etäkoulutuksen hinta 85€/osallistuja ilman ryhmäalennuksia ja kuluja.

Miehen in­tii­mi­hie­ron­ta

Miljoonan euron piste ja muita hurmaajia

Tässä vi­deo­neu­vot­te­lu­yh­tey­del­lä toteutettavassa etäkoulutuksessa opit miehen intiimialueen hieronnan perusotteita, anatomiaa ja fysiologiaa sekä vinkkejä psykologiseen virtittämiseen. Koulutus pohjautuu löyhästi rituaaliseen tantriseen lingam-hierontaan, joten nopit miten tuottaa sensuelleja aistikokemuksia ja miten hellitellä miestä tavalla, joka saa hänet tuntemaan olonsa hyväksytyksi sekä hellittelyn ja rakkauden arvoiseksi. Käytössä olevan ajan salliessa voidaan sivuta myös miten hyödyntää nämä taidot miehen erektiota kudoksellisesti heikentävien tekijöiden huoltamiseen.

Koulutuksen kesto vaihtelee olleen tyypillisesti 2-3 tuntia. Saat koulutuksen yhteysessä myös sähköpostitse toimitettavan kurssimateriaalin, jotka toimivat samalla kurs­si­muis­tiin­pa­noi­na, joten sinä voit keskittyä täysin seuraamaan opetusta. Kurssimateriaali sisältää sekä otteita havainnollistavia kuvia, että tekstiä.

Täyden hyödyn saat, jos varaat koulutusta varten aidontuntuisen ja miehen anatomiaa tarkasti jäljittelevän silikonisen dildon (kts. esimerkki) harjoitusvälineeksi. Koulutus voidaan toki toteuttaa myös ilman harjoitusvälineitä eli sinun seuratessasi otteita videoneuvottelun kautta. Tarvitset myös käyttämällesi välineelle soveltuvaa ja tahmaamatonta liukuvoidetta. Varsinaisessa hieronnassa kumppanisi kanssa voitte sitten käyttää mitä tahansa teille mieluisaa öljyä tai liukuvoidetta.

Koulutus voidaan järjestää kahdenkeskisenä valmennuksena tai jos haluat koulutuksen toteutettavaksi sinulle ja ystävillesi, sekin onnistuu erikseen tilaamalla. Yli kolmen hengen ryhmille järjestyy ryhmäalennus.

Koulutus soveltuu toteutettavaksi lähikoulutuksena myös polttariohjelmana, kavereiden välisiin illanistujaisiin jne. Lähikoulutuksen hintaan lisätään matkakulut ja mahdolliset tilavuokrat.

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.