Ää­ni­hoi­dot it­se­hoi­to­me­ne­tel­mä­nä

Tiesitkö, että meillä kaikilla on kyky hyödyntää äänen värähtelyä tuottamaan itsellemme parempaa hyvinvointia? Myös sinulla? Tai oletko tullut ajatelleeksi, että äänemme on merkittävä, mutta silti harvoin tarkastelun kohteena oleva persoonan osamme? 

Kehittämällä omaa äänenkäyttöä, kehitämme itsetuntemustamme ja oman äänemme kautta meidän on mahdollista avautua yhä enemmän omalle todelliselle olemuksellemme sekä tehtävällemme tällä maanpäällisellä matkallamme. Äänessämme on usein huima käyttämätön potentiaali, joka kaiken lisäksi kulkee joka hetki mukanamme!

Johdollani sinulla on mahdollisuus opetella käytännössä itsehoitoa ääntä hyödyntäen. Työpajajoissa pääset kokemaan myös ryhmähoidon vaikutuksia omassa kehossasi sekä työskentelemään osana ryhmää muita osallistujia hoitaen. Heille, joita kiinnostaa valjastaa hoitavan äänen käyttö osaksi tai tueksi muuta jo olemassa olevaa hoitamista, ryhmä toimii hyvänä harjoitusalustana ottaa tuolla tiellä ensiaskeleita. Yk­si­lö­val­men­nuk­sis­sa voidaan sen sijaan pureutua enemmän sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi. Luonnollisesti ohjaukset sisältävät myös tietoa sekä hengityksestä että äänen käytön teknisistä asioista käytännön osuuteen nivoutuen.

Sinun ei tarvitse tietää tai ymmärtää äänestä tai sen käytöstä ennakkoon yhtään mitään. Sinun ei myöskään tarvitse olla laulullisesti lahjakas eikä sinulta varsinkaan edellytetä mitään aikaisempaa taustaa äänen käytölle. Sinulla saa olla ongelmia äänenkäytössä; oli kyse sitten esiin­ty­mis­jän­ni­tyk­ses­tä tai arkuudesta käyttää omaa ääntäsi tai enemmän keholliset ongelmat. Saat ohjauksissa käyttöösi työkaluja, joilla hoitaa ongelmia eikä kenenkään mukavuusalue näissä ohjauksissa ylity, koska sinun on lupa käyttää ääntäsi juuri niin lujaa tai hiljaa kuin hyvältä tuntuu. Sinun on lupa osallistua sekä ryhmäohjauksiin että yksilövalmennuksiin myös silloin, vaikka päättäisit olla koko niiden aikana hiljaa.

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: