Uutta: Etäeläinhoito

Etähoidot soveltuvat erinomaisesti toteutettaviksi myös eläimille! 

Eläimet ovat pyytäneet enenevissä määrin etähoitoja ja heidän viestinsä minulle on ollut vahva, että tätä palvelua pitää tuoda enemmän tietoisuuteen. Siksi hoito on nostettu omaksi palvelukseen. 

Etäeläinhoito toteutetaan kvanttihoitona, energiahoitona tai näiden yhdistelmänä. Hoidon toteutukselle ei sovita tarkkaa toteutusaikaa, mutta hoidosta toimitetaan palaute äänitteenä tai kirjallisena viestinä toteutuksen jälkeen.

Hoidon aihe voi olla jokin kipu tai vaiva, käyttäytymismalli tai kohdentua emotionaalisiin teemoihin. Fyysisissä ongelmissa hyödynnän mm. jäsenkorjaukseen ja kehoterapiaan liittyvää osaamistani energiahoidon muodossa. Eläimillä voi olla ihmisen lailla kehoon varastoituneena aikaisempia omia tunnekokemuksia tai esivanhempien traumoja, jotka voivat ilmetä käytöshäiriönä, levottomuutena, säikkymisenä tai muuna ihmistä askarruttavana toimintana. Yhtä lailla hoidon tarve voi olla myös entisten elämien traumaattisten kokemusten purkaminen, jolloin eheyttämisen vaikutus voi tulla hyötynä joko terveydessä tai mielialassa.

Tavatonta ei ole sekään, että eläin ja ihminen heijastavat toistensa ongelmia ja kun autetaan eläintä, autetaan myös ihmistä. Eli etähoidot voivat olla avuksi purkamaan myös sellaisia solmuja, joissa ei ole aivan selvää onko ongelma muna vai kana, eläin vai ihminen.

Etäeläinhoidon olemassa olon tärkeänä viestinä haluan korostaa lisäksi sitä, että eläimillä on suuri tarve saada meidät ihmiset kuulemaan heidän viestejään, tekemään heidän kanssaan yhteistyötä ja havahtumaan miten kaikin mahdollisin tavoin voimmekaan ammentaa viisautta heiltä, heidän parantavia ominaisuuksia unohtamatta. Eläimiä on kohdeltu pitkään kaltoin. On aika antaa heille arvostusta ja huolenpitoa takaisin!

Tilaa etähoito verkkokaupasta. Hoidon hinta 25€. Hoidon ajankohdalle ei ole tarvetta sopia ajankohtaa, mutta voit halutessasi jättää lisätietoja hoitoon liittyvistä aiheista ja toiveista joko tilauksen lisätiedoiss tai laittamalla viestiä numeroon +358 44 3732 771 tai sähköpostilla graalionoy@gmail.com.  

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: