Rio Safari Elce

Lisää eläimiä! Emmin kovasti onko järkeä lähteä näin lyhyellä välillä toistamiseen eläintarhaan. Mutta kannatti. Elchen Rio Safari oli todella viihtyisä ja lajistokin oli mukavasti erilainen kuin edellisessä.

Edelleen kirahvit oli se ylivoimaisin eläin. Järkyttävän sympaattinen eläin. Kolme kertaa siellä aidan vieressä piti käydä pälyilemässä. Etenkin, kun oli olevinaan mielissään jopa nähdessään meitä. Ainakin siihen malliin tuli aina seuraamaan perässä ja ottamaan kontaktia.

Kuten tuli moni muukin eläin. Liekö sitten niin, että nyt talvikaudella käy niin vähän ihmisiä, että paikalle eksyneet saa eläimiltä yksilöllistä huomiota.

Uskomaton ohjelmanumero oli myös päästä samaan aitaukseen ihan luvan kanssa rengashäntämakien kanssa. Oli muuten sukkelia liikkumaan ja sai jo jännittää hyppää olkapäälle, kun niin lähelle jo ängettiin. Oli muuten huikeita elukoita! Ja mangustit oli taas kerta kaikkisen suloisia ja parin katselukerran ansiosta ainakaan niiden kohdalla ei jäänyt epäselväksi, että oikein poseeraamalla haluttiin poseerata. Käytiin jopa kilpaa siitä, että kuka pääsee parhaimmalle paikalle etualalla.

Ja siis kissoja, kissoja! Kyllä meni ihan kylmät väreet, kun kuuli bengalin tiikerin karjaisuja. Siihen verrattuna naarasleijonan kiukkuisen kuuloinen karjuminen oli enemmän sellaista kähinää. Ja jaguaari teki melko tempun, kun käveli suoraan päin siihen lasin taakse. Melkein nenä hipoi lasia, kun teki käännöksen. Leijonapojat veti kunnolla lonkkaa, vaan sentään yksi savannin karpaasi jaksoi kiinnostua tuijottamaan kummallisia pohjoisen vieraita.

Ellet vielä ole tiennyt, niin nyt tiedät, rakastan kissoja! ✨❤️✨ Toisaalta oikeastaan kaikkia eläimiä. Mutta olihan näiden suurien kissaeläinten näkeminen äänineen ikimuistoinen kokemus ❤️.

Mutta eläimet ❤️. Tänään niiden kontaktien, liki ajatustenvaihtojen, ansiosta jäi erittäin kokemusrikas ja liikuttunut olo.

#matkailuautollaeurooppaan #matkailu #nähtävyydet #nähtävyys #eläintarha #eläimet #kissat #isotkissat #espanja #zoo #sightseeing #travel #travelling #cats #bigcats #spain #elce #riosafarielche

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: