Uutta: Kestotilaukset

Lähestyvän joulun kunniaksi esittelyssä nyt KESTOTILAUKSET, jotka ovat myös mainio lahjaidea! ❤

YKSILÖETÄHOITO KESTOTILAUKSENA tarkoittaa sitä, että toteutan sinulle tai lahjansaajalle kahdesti kuussa noin 10-20 minuuttia kestävän etähoidon ja toimitan siitä tiiviin kirjallisen tai äänitetyn selosteen jälkikäteen. Toinen hoidoista toteutetaan ennen uuttakuutta hyödyntäen sen voimallinen puhdistava energia ja täyttyvän kuun aikana toteutetaan elämää eteenpäin vievä ja energisoiva hoito. Hintaa yhdelle hoidolle tulee 10 euroa/kerta ja lopullisen hinta määräytyy luonnollisesti kestotilauksen pituuden mukaan.

TILAN PUHDISTUS KESTOTILAUKSENA tarkoittaa sitä, että toteutan valitsemallesi tilalle puhdistuksen kerran kuukaudessa. Ensimmäinen kestotilauksen puhdistus on perusteellisempi, joten lyhyempien kestotilauksen hinta on suhteelliseti arvokkaampi kuin pidempien. Yli 3 kk kestävien kestotilausten osalta yhden puhdistuksen hinnaksi tulee jo 10 €/kk:ssa. Toteutuksesta toimitetaan tiivis seloste jälkikäteen.

ETÄELÄINHOITO KESTOTILAUKSENA tarkoittaa sitä, että toteutan lemmikillesi tai lahjan saajalle etähoidon kerran kuukaudessa. Toteutuksesta toimitetaan tiivis seloste jälkikäteen.

ÄÄNIHOIDON KUUKAUSIÄÄNITE on intutiolla toteutettu hoitoäänite kaikille kuukausiäänitteen tilaajille. Kuukausiäänitteet muodostuvat tukemaan ajan laatua, kollektiivissa mellastavia puhdistuksia tai jotain muuta ajankohtaista teemaa. Kuukausiäänitteen hinta on nyt uutuushinnalla 5 €/kk!

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: