Etä­hoi­toon val­mis­tau­tu­mi­nen

Haluatko määrittää hoidolle aiheen tai kertoa taustoja?

Kaikkia etä­hoi­to­ja koskee mah­dol­li­suus ha­lu­tes­sa­si kertoa oman ti­lan­tee­si tilauksen li­sä­tie­doil­la tai lä­het­tä­mäl­lä viestiä osoit­tee­seen graa­lio­noy@gmail.com. 

Yk­si­lö­etä­hoi­to­jen osalta voit myös määrittää teemat, joihihn haluat hoidon koh­den­net­ta­van. Sopiva määrä aiheita on 1-3 kap­pa­let­ta. Kaikkiin muihinkin etä­hoi­toi­hin voi esittää ha­lu­tes­saan toi­vot­tu­ja koh­den­nuk­sia, vaikka tärkeää onkin huomata ettei meidän koskaan tulisi päättää muiden puolesta, että mitä he tar­vit­se­vat. 

Suo­sit­te­len mää­rit­tä­mään ta­voit­teen hoidolle po­si­tii­vi­sen kautta, koska hoidossa on tarkoitus päästää jostain irti  ja tuoda jotain kai­paa­maa­si tilalle. Teemojen valinta on va­paa­eh­tois­ta eli hoidot voidaan toteuttaa myös täysin ilman niitä. Taustojen ja hoi­toai­hei­den jät­tä­mi­sel­lä helpotat kuitenkin hoidon sa­noit­ta­mis­ta. Ilman aihetta tai taustoja sanoitan hoidon kulkua enemmän sym­bo­li­sel­la tasolla tai yleisellä tasolla eli voit ha­lu­tes­sa­si pitää yk­si­tyi­syy­des­tä­si kiinni.

Miten hoito to­teu­te­taan tai miten minun pitää val­mis­tau­tua?

Yk­si­lö­etä­hoi­to voidaan sopia to­teu­tet­ta­vak­si pu­he­li­mit­se, vi­deo­neu­vot­te­lu­yh­tey­den kautta tai voit keskittyä oman valintasi mu­kai­ses­sa paikassa vas­taa­not­ta­maan hoitoa sinulle sopivalla tavalla. Kerro tilauksen li­sä­tie­dois­sa haluamasi to­teu­tus­ta­pa tai lähetä viestiä osoit­tee­seen graa­lio­noy@gmail.com.

Jos valitset keskittyä hoitoon itseksesi, sinulle toi­mi­te­taan hoidon kulusta palaute joko kir­jal­li­ses­ti tai ää­ni­vies­ti­nä. Puhelin- ja vi­deo­neu­vot­te­lu­yh­tey­des­sä to­teu­te­tuis­ta hoidoista ei toimiteta erikseen pa­lau­tet­ta. Yk­si­lö­etä­hoi­doil­le voidaan sopia mo­lem­mil­le sopiva ajankohta tai voit antaa vapaat kädet ajan­koh­dal­le, jolloin teen sen joku ilta yötä vasten. Muuten hoitoon ei tarvitse eri­kol­sem­min val­mis­tau­tua. Voit kuunnella hoidon aikana musiikkia tai vain rau­hoit­tua muuten vain. Asennolla ei ole väliä eli voit istua, maata tai vaikka tanssia, jos sellainen tarve tulee.

Muille etä­hoi­doil­le ei sovita to­teu­tusai­kaa eikä niihin tarvitse val­mis­tau­tua. Toimitan to­teu­tuk­sen jälkeen pa­laut­teen kir­jal­li­ses­ti tai ää­ni­vies­ti­nä.

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: