Oi Olderburg, vielä luoksesi palaan

Oldenburgissa sattui olemaan joulumarkkinat aivan Pyhän Lambertin kirkon naapurissa. Kaiken maailman hassua joulutilpehööriä oli tarjolla sekä paikallisia herkkuja. Käsiin tarttui muutama eteerinen öljy ja nenään huumaavia tuoksuja. Totta kai piti käydä katsomassa taas se kirkkokin ja oli mukavan piristävällä tavalla erilainen. Kaupungin vanhat linnan jäänteet oli kauniin linnan puiston lisäksi myös osa tämän päivän kävelyä. Puistossa viihdytti monipuolinen kokoelma lintuja ja hilkulla oli, että hanhipariskunta ei hyökännyt päälle. Ohijuoksevaan lenkkeilijään yrittivät jo nokallaan ottaa kiinni. Oldenburgissakin oli taas lukuisia arkkitehtuurisesti vaikuttavia rakennuksia. Noihin ei vain ole vielä silmä kyllästynyt. Oma viihdearvonsa oli myös suurten säveltäjien mukaan nimetyillä kadunnimillä. Bachin katua tais tulla käveltyä pisimmän matkaa. Tässä kaupungissa oli kiva pössis, joten suosittelen.


Ps. Takana on nyt 14 päivää ja 2146 km.

#matkailuautollaeurooppaan #matkailu #seikkailu #nähtävyydet #kirkko #puisto #saksa #travel #discoverdeutschland #church #park #germany #deutschland

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: