Mont Saint-Michael

Mont Saint-Michael on piskuinen saari, jossa ei kyllä juuri tasaista tallattavaa pintaa ole, vaan ylä- ja alamäet seuraavat portaiden lisäksi toisiaan. Koko reissun ajan on tullut melkoisia askelmääriä päivää kohden ja kunto on noussut aivan huomaamatta. Ja hyvä niin, koska reissun alkumetreillä tämä kohde olis ollut kuntotasolle urheilusuoritus. Ilostuttaa, että nyt meni toki pienellä hiällä, kun vaatteitakin oli aivan liikaa, mutta siltikin nautinnollista ainutlaatuisen kohteen ihmettelyä.

Tämä luostarisaari ei kyllä pääse oikeuksiinsa kuvissa. Siltikin, vaikka kohtuullisia kuvia sain otettua. Saaren rakennelmat näkyvät jo 10 km aiemmin ja etenkin tuon aivan saaren huipulla oleva luostari on rakennustyön taidonnäyte. Oli taas aivan omalla tavallaan vaikuttava. Tavalla, jossa kohdetta lähestyi sieltä 10 km päästä jo suu auki. Eikä se mennyt kiinni koko aikana.

#matkailuautollaeurooppaan #matkailu #seikkailu #nähtävyydet #kirkko #kirkot #travel #travelling #sightseeing #caravan #caravanlife #church #monastery #montsaintmichael #ranska #france

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: