Usvan keskeltä aurinkoon

Tuleva yö on jo kolmas Espanjan mantereella. Eli meno on ollut määrätietoista etenemistä ilman isompia pysähdyksiä. Ei siinä ole sitten oikein vauhdista taaskaan saanut julkaisukelposia kuvia räpsittyä. Sarjan Das Boot – sukellusvene U-612 innoittamana oli tarkoitus tutustua Ranskassa vielä La Rochelleen, mutta jo ennen tuota viimeistä suunniteltua etappia sankka usva vesitti matkalaisten suunnitelmia nähdä kaupunkia.

Ja sieltä saakka tuo usva on ollut enemmän ja vähemmän riesana. Muutamaan otteeseen on päässyt matkaamaan kesäiseltä tuntuvaan auringonpaisteeseen ja sen mukanaan tuomassa lämmössä. Toki viime yönä oli sitten jo miinusasteita ja maa kuurassa tuolla ylängöllä yöpyessä Cellassa. Täällä El Campellossa odottikin sitten jo peräti 14 asteen ”helle”. Tai ainakin se siltä tuntui, kun on ehtinyt karaistumaan matkan varrella kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin.

Usva oli todella niin paksua, että kun aurinjo viimein vähän näkyi, niin se muistutti enemmän kalpaa kuuta.

Ranska-Espanja pikataival on nyt kuitenkin päätöksessä ja vuorossa on uusi vaihe matkailussa. Ensimmäistä kertaa viiteen viikkoon tullaan olemaan samalla paikalla peräti kaksi yötä. Toimii hyvänä kenraaliharjoituksena seuraavaa tulevaa kuukautta varten, jolloin tarkoitus on selvitä yhtämittaisesta majoittumisesta samassa paikkaa. Eli ensi viikolla tehdään vielä siirtymä Airbnb majapaikkaan Torreviejaan. Sitten saa joulu tulla palmujen keskellä.

#matkailuautollaeurooppaan #seikkailu #matkailu #matkailuauto #karavaanari #karavaanarielämää #espanja #travelling #travel #caravanlife #caravan #spain

Julkaissut N'nea, Graalion Oy

N'nea eli Anne Siirilä on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: